På skolan

Jag bara skojade i det förra inlägget, jag hade inte alls sällskapsdjur hela förmiddagen, utan vi hade även ekologi innan lunch. Vilket jag helt hade missat och satt helt inne i sällskapsdjur så jag missade helt tiden då ekologin började. Men men, så kan det gå.

Har lunch just nu, vi har precis ätit så nu sitter vi och väntar på att bilden ska börja. Bild är den drygaste lektionen på hela veckan, den är otroligt lång och vi har oftast inget att göra.. men snart är den kursen över så det är bara att bita ihop!


Torsdag den 24 november

Hej på er!
Sist jag skrev var för över två månader sedan och jag har inte bloggat under den tiden för det har varit en jobbig period och det är inget jag tänker gå in på. Men nu börjar jag komma på fötter igen och allt börjar ordna sig och bli bra och jag själv mår bra! Så det börjar ljusna nu vilket känns otroligt skönt, för ett tag kändes det som att jag hade nått botten och det var riktigt jobbigt. Så nu blickar jag bara framåt och ser det ljusa!

För tillfället sitter jag nu på skolan och väntar på att börja, ska ha sällskapsdjur hela förmiddagen där vi arbetar om kräldjur. Därefter är det lunch och sedan bild hela eftermiddagen. Jobbig dag!
Sara följer med mig hem idag och stannar över natten, mysigt!

Nu när jag har fått upp blogglusten igen så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt och försöka få in så mycket bilder som det bara går!

RSS 2.0