20:14


100515

Hallå!
Vilket väder alltså, fy sjutton. Sola, grillning, bada, jag älskar´t! <3 hoppas bara att sommaren är på väg på riktigt nu, jag är i behov utan det.

Även idag blev det ändrade planer, men jag grät inte för det. Vädret får mig på topp. Och ja, sola, bada och grilla beskriver min dag i kort. Dock badade inte jag, jag badar aldrig, är nog största badkrukan i Sverige, men det gillar vi (: någon måste ta på sig den rollen med och jag ställde upp.

 

Nu har Nellie vaknat igen, hon är redo att gå ut så det är la bara att flytta på fläsket och gå ut med na (:


!

I'm in love with a fairytale

13:58

Det blev inte Sollefteå idag ändå, så jag blev hemma istället.
Jag, pappa och Niklas var till mormor och morfar en stund imorse (: när vi kom hem så stekte jag pyttipanna och ägg till oss och brände mig på handen gjorde jag med. Jag och stekpannor, det går ju bara inte ihop. Haha.
Nu har precis gjort mig iordning lite i alla fall och funderar nu på vad jag ska göra. Jag måste nog upp och plocka och städa rummet tills ikväll då Jennie kommer.
Jag hoppas att det inte regnar ikväll då fotbollen är för då blir det inge fotboll heller /; så nu ber jag till Gudarna, hör ni mig?!

Ska upp och dammsuga rummet nu i alla fall och sedan får jag se vad det blir. Haré gött!


100514



Här är man uppe med tuppen, har varit vaken en stund nu. Inte alls skönt! Hah.
Men har man en bebis i huset så är det bara att kliva upp med ett léende på läpparna (: jag hatar att bli väckt, det är det värsta jag vet. Men näe man kommer ner och ser Nellie så är det som bortblåst, helt otroligt!
Jag funderar i alla fall på att försöka somna om en stund snart igen. Annars kommer jag vara helt död ikväll och det vill jag inte vara med om.

Senare idag åker jag till Sollefteå med Malin, har inte träffat henne på år och dar så det ska bli kul. Ikväll blir det äntligen fotboll(!!!) och Jennie för hela slanten, så efterlängtat!


Ögonsten!







storasyster älskar dig!


Nu ska jag över till Edlund´s och mysa, hare gött!

'

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven


<3



det stavas K-Ä-R-L-E-K.
du är ljuset i min vardag,
storasyster älskar dig!

100513

Hallå där!
Som ni märkt så har jag inte bloggat på hela veckan, men det blir inte att jag sitter vid datorn när jag är på skolan. Jag har aldrig tid med det liksom, så det blir mest bloggande då jag är ledig från skolan.
För övrigt så har det varit en rätt bra vecka, rätt chill faktiskt. Hade nationella i matte vilket gick helt åt skogen så det var väl mindre kul, men det är sånt man får ta..
I måndags hade vi HLR hela dagen, mycket intressant och man fick sig en spark i baken.



Vi fick ju helg igår, så himla skönt med kort vecka och lite längre helg såhär (: jag får se vad det blir, det sägs att det blir Jennie imorgon i alla fall :D det gillas mycket!

Igår blev det tidig kväll, skönt som bara den. Har blivit rätt sent under veckan. Dock klev jag upp tidigt imorse. Gjorde mig iordning och så for vi till mormor och morfar en stund. Mysigt det!
For och handlade efteråt och sedan gick jag över till Edlund´s en stund. Och därefter har jag inte gjort så mycket mer. Sitter här och har rätt tråkigt, jag får se vad jag hittar på för det här är ruskigt tråkigt.



Jag ska ringa Bea och höra vad hon gör, hoppas på att hon har superdupermegatråkigt så att hon kan vara med mig (: hah.

100509



Skönt med tidig kväll igår, jag älskar att somna tidigt. Dock sov jag inte så bra inatt, jag vaknade och kunde inte somna om och jag drömde mardrömmar, vilket är bland det värsta jag vet.. hua!
Men jag tog mig genom natten och väckarn ringde på 08:00, jag klev upp och gick ner. Sitter här nu, funderar på vad dagen har att erbjuda. Inget speciellt vad jag kommer på, kanske far till mormor och morfar en stund. Och ikväll blir det nog att jag far tillbaks till skolan, jao.

Nu är jag helt feberfri och jag hoppas det håller hela dagen.
Pappa sa precis att vi ska fara till mormor och morfar nu så här sätter jag punkt.

Hare gött idag, pussis ;*

22:03

Har legat och kollat på tv:n ett tag nu, inget bra alls faktiskt. Skulle kolla på hockey, Finland-Danmark, men det gick inte så för Finland så jag gav upp. Satte mig här istället men det var inte så mycket roligare. Jag funderar på att gå lägga mig, är himla trött. Låter himla skönt med.
Ja-a, jag tror faktiskt jag ska göra det. Ta en alvedon och sedan krypa ner i kojs. Vakna upp feberfri, japp, låter kanoners det (Y)

Puss & god natt!

19:40

hah, sötprupp. Hon fick inte gå ut på vägen så då la man sig och grinade istället ^^ hihi.

och så här ser man ut efter maten (: världens finaste bebis ;* <3


Jao, vi grillade för första gången i år och dra mig baklänges vad gott det var. Det här har jag längtat efter hela året, hah.
Efter maten gick jag och la mig i någon timme, skönt vill jag lova. Febern har kommit tillbaks så det var extra skönt att vila ut sig lite.
Sedan har det inte hänt så mycket. Jag satte mig här för att kolla på sista avsnittet ur Andra Avenyn, det allra sista som visades. Så himla tråkigt ): jag gillade verkligen serien och jag var nog inte ensam om det. Ååh, jag vill ha mer, mer, mer..


Jag får se vad det blir sedan, blir i alla fall en lugn kväll. Som sagt, febern är tillbaks så jag är rätt slö. Jag hoppas på att min far kan vara söt och fara och handla lite gotta till sen, jag tänkte krypa ner under täcket och kika lite på tv. Är det något på tv:n ikväll föresten?


100508

Tjena!
Ojojoj, nu var det riktigt längesen jag bloggade. Dock har det kliat i fingrarna väldigt länge med, jag har velat blogga men inte vetat vad jag ska skriva. Inga bilder har jag haft heller så det skulle bara bli tråkigt. Bilder har jag inte nu heller men jag var verkligen tvungen att skriva lite.
Jag hoppas på att kunna skärpa till mig och börja med bloggandet igen. Jag tänker inte lova något för dom gånger innan jag lovat så har jag inte hållit det, men mitt bästa ska jag göra.

Mitt liv just nu rullar bara på som vanligt, jag tar dagen som den kommer och just nu älskar jag livet! Det går liksom inte att förklara.

Michaela, jag bloggar också för din skull. Jag vet att du kikar in varje dag och aldrig har jag skrivit. Men nu seru, några rader har det blivit i alla fall.
För tillfället är jag sjuk, jag har söta vänner som smittar mig (: men idag är jag feberfri och känner mig bättre faktiskt, vilket än oerhört skönt! Jag hoppas att jag är på bättringsvägen nu så jag kan komma tillbaks till skolan frisk!

På tal om skolan, nästa vecka är sista vanliga veckan för oss och även kortvecka är det. När vi sedan kommer tillbaks vecka 20 så börjar praktiken fram till sommarlovet. Skönt att det jobbiga är över nu och att man mest bara kan ta det chill. Och jag har bestämt mig, jag lämnar inte skolan. Jag kommer gå kvar där trots att det är en skitskola, men mitt folk, jag kan inte lämna dom. Dom är dom bästa! <3

Och världens bästa mamma och pappa har jag med, dom har gått med på att jag ska få skaffa hund!! Jag älskar er mor & far, ni är the greatest! <3 <3 <3
Så nu håller jag ögonen öppna efter en hund med, ett litet tillskott (':

Nämen nuså, jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer, kommer inte på något speciellt just nu i alla fall.
Senare blir det grillning och mys med familjen, så har ni tur så dyker det kanske upp bilder ikväll (a)

Ni får ha en bra lördag, pusss på er ;*

RSS 2.0