Praktig, dag 3

God morgon!
Igår hade jag riktigt tråkigt hela dagen, jag gjorde absolut ingenting. Meningen var egentligen att jag skulle till Sanna men det fanns ingen skjuts så jag tog mig inte dit. Så hemma blev jag och gjorde inget mer än att kolla på tv, hah.

Idag är det fredag vilket betyder ännu en dag hos veterinären. Sista dagen för denna vecka och jag hoppas det går lika bra som det tidigare dagarna gjort. När jag slutat ska jag hem och hämta saker och Lady och därefter far jag till Jonte och stannar i några dagar. Han har inget internet så det kommer inte bli någon uppdatering förrän jag kommer hem igen. Men ni får ha det så bra!

Nu ska jag göra det sista innan det bär iväg på praktiken, PUSSS!

Det får duga

Har bara slängt ihop en enkel, ganska röd, design som får duga tills jag får hjälp av någon som kan. Hih.
Nu hade jag tänkt göra mig i ordning och därefter får jag se vad det blir.

Ny header

Eftersom jag nu lovat er att börja blogga igen så måste jag fixa en ny header och lite annat fint i bloggen så att den blir lite nyare, lite fräschare.


Natten/kvällen blev inte riktigt som planerat så nu kommer det nog aldrig ordna sig, aldrig bli bra igen..
Men jag älskar att jag har världens bästa pojkvän och världens bästa vän, som alltid ställer upp!

Dagen avklarad

Hallå hallå, dagen har gått riktigt bra men slutade dock inte kanske lika roligt för mig.
Jag trivs verkligen på veterinärstationen och alla är trevliga och jag själv tycker det är spännande, intressant och riktigt roligt. Jag får vara med om mycket och saker jag inte trodde jag skulle klara. Som idag skulle vi kastrera en katt och jag var med på hela operationen vilket jag absolut inte trodde jag skulle klara av, men det gjorde jag och det var riktigt intressant.
Tiden där går så fort för det händer en massa saker hela tiden då man knappt hinner äta. Och idag var en dag då det hände riktigt mycket och det blev förseningar hit och dit och ingen lunch hann man med och riktigt varmt var det i lokalen. Och allt detta resulterade i att, medans jag stod och höll i en katt, svartnade allt och jag svimmade av och ramlade ner på golvet. Men det gick bra, slog bara i svanskotan i fallet, hade tur att jag inte hann slå i huvudet, och mådde bättre efter bara en liten stund. Assistenten gjorde i ordning fika till mig så att jag skulle få i mig något, så gulligt gjort av henne. Därefter fick jag sluta så det blev kortdag för mig idag och imorgon är jag ledig så då får jag se vad jag hittar på.

Eftersom jag bara hunnit vara där i två dagar så har jag inte hunnit vara med om och gjort så mycket. Men uppgifterna jag fått göra är att vara med i fallen, ibland hjälpa till annars kolla på hur och vad dom gör. Sedan får jag göra småsaker som måste göras som att städa, fylla i lådor med sprutor och dylikt och lite annat. Senare kommer jag även få följa med då dom åker ut på fall så det ser jag fram emot.

När jag kom hem så la jag mig och vilade en stund och därefter har jag inte hunnit med mer än att äta och kolla på tv. Vilket är vad jag gör just nu, sitter framför tv:n och håller på att kissa på mig. Hah.
Lady sitter nedanför mig och gnäller och vill ut så ska väl ta ut hon en sväng så hon får busa av sig lite.

Praktik, dag 2

God morgon!
Jag somnade tillslut men blev inte så många timmars sömn och som jag sa så är jag ruggit trött. Och värre blir det under dagen.. menmen, jag får göra mitt bästa och försöka klara dagen så gott det går så får jag sova en sväng när jag kommer hem igen, hih.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan bär det av, jag hoppas på en bra dag!

Borde sova

När jag loggade in här på min blogg så såg jag att jag hade ett nytt inlägg, vilket jag inte hade skrivit.
Min fina vän Michaela, jag saknar dig och den fina tiden vi hade då! <3
Och ja, jag lovar dig nu att jag ska börja blogga igen, hih!


Jag borde sova just nu för jag ska upp tidigt imorgon(eller idag) för att fara på praktiken. Men, jag sover inte utan sitter här. Jag är trött men får ingen sömn, jag kan inte somna, vilket känns oerhört jobbigt för jag vet att jag kommer vara riktigt trött imorgon!

Men ska nu göra ett nytt försök att sova och säger härmed god natt!

RSS 2.0