Trött tjej

Åh fy fasen, jag vill lova att det är en riktigt trött tjej som sitter här nu. Ändå har jag inte gjort något alls idag, jag har bara suttit framför tv:n och datorn, fasen också. Det var ju inte tänkt så. Hm jaja, dagen är i alla fall snart slut vilket betyder att det är läggdags. Hih.

Jag var till vårdcentralen idag med för att lämna ett urinprov och nu äter jag penicillin i fem dagar, hua.. Men jag hoppas ju på att det hjälper och gör det det så är det ju värt det. Men jag, doktorer och medicin, nah nah, vi går icke ihop vi.

Nu måste jag hitta på något så att jag inte somnar, men frågan är ju bara vad. Hum hum.

Gårdagen

Igår efter jobbet hann jag inte alls sitta vid datorn så det blev inge mer bloggande för mig då. När jag kom hem så kom Bea över och ville hitta på något och en kort stund därpå kom även Emelie, så jag var med dom hela dagen. Vi for på Kalle´s och köpte pizza och sedan var vi med André och Victor. När jag kom hem så bastade jag och gjorde kväll, rätt skönt med tidiga kvällar om man ska upp tidigt dagen därpå.

Här är en liten förhandstitt på vad jag gör om dagarna i alla fall.

Morgonsyssla varje dag, att skördna tomater.

Ta itu med en stor höbal och därefter lägga mellan grönsakerna.

Fika!

Sista timmen innan vi slutar, brukar bli mest slappt då. Men rätt sköbnt det med, hah.

 

Jag ska försöka att få ihop fler bilder på fler saker, men mitt minne ni vet, det är ju inte det bästa så jag glömmer kameran rätt lätt. Men skärpning där Mirka!

 

 

***

Idag kände jag mig inte helt kry så jag stannade hemma. Jag har lite dåligt samvete över det men det är väl smällar man får ta. Men jag tänker på er mina kära arbetskamrater!


Jag ska göra frukost nu och sedan lägga mig igen, kika på tv eller nå dylikt.


Jobb 7-13

Telefon min ringde tio i tre inatt och sedan dess har jag varit vaken till och från. En timme senare kollade jag på klockan och då gav jag upp, det var bara 50 minuter kvar tills jag skulle kliva upp och det kändes inte alls värt att somna om så jag satt och läste tills väckaren ringde.
Sitter nu här och knaprar på ett äpple till frukost, härlig frukost va? Nä hua, om cirka en halvtimme far jag och jag känner mig inte alls pigg för det. Men sånt är livet. Och som sagt så ska jag försöka komma ihåg att knäppa lite kort så ni får en titt på vad jag gör.

TJING!


Kväll nu, natti

Dagen har varit seg som surdeg(om det nu är segt? lät bra i varje fall). Bea var inte hemma så jag gick och la mig istället, vaknade av att Lady satt och bajsade mitt framför ögonen på mig, I sängen. Har aldirg hänt förut och jag blev helt chockad. Usch och fy.. Jag hoppas verkligen att det inte kommer hända en andra gång.

Därefter har jag bara suttit framför tv:n, Greek och OTH visades, love. Nu sitter jag här med Nellie i knät, hon är trött så hon är lite grinig just nu. Huga då, lill snuttan.

Blir en tidig kväll, ska upp och jobba i morgon igen, suck. Jag ser inte fram emot det inte. Men vad gör man inte för lite pengar? haha. 


Men först blir det dusch och en liten fika, sen ska jag bädda rent och sussa gott.

Vi hörs i morgon då, jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder så ni får se vad jag sysslar med om dagarna.
God natt!

Jag älskar dig, mitt underbara hjärta -v-


Regn, regn och återigen regn

Snälla, ta och sluta regna. Det är inge kul att sitta inne hela dagen och kolla på när regnet forsar ner. Jag vill ju ut och göra något. Suck..

Ska försöka få tag på Bea och se när hon kommer hem, hon kanske vill vara söt och hitta på något. Jag håller tummarna för det.

100725


Det blev rätt tidigt i säng igår så idag var jag uppe med tuppen. Och när jag vaknade kände jag att jag mådde betydligt bättre idag, vilket känns underbart. Jag fick även i mig en halv macka och lite kaffe och det känns fortfarande bra så jag hoppas att det håller i sig nu.

Kasst väder är det ute om inte annat, det bara regnar och regnar. Jag hade ju tänkt att jag skulle ut och springa en sväng men det får nog bli en annan dag. hm suck, nu kommer det aldrig bli av. Tss hihi.

Idag ska jag bara ta det lugnt, fortsätta att klicker-träna Lady och mysa med Nellie. Och eftersom det regnar så känns det som att det kommer bli en hel del film, men inte mig emot.
Nu ska jag borsta tänderna, måla naglarna och göra mig i ordning lite.

Att folk alltid ska kunna övertala mig

Hallå där!
Jag har haft folk efter mig att jag ska börja blogga igen och nog allt har jag sug, men jag vet aldrig vad jag ska skriva. Men eftersom folk alltid ska kunna övertala mig så gör jag ett försök, igen.
Jag får se hur det går denna gång, hah.

Jag har i alla fall börjat jobba, denna vecka och tre veckor till framöver. Så första veckan är gjord och det känns vill jag lova, riktigt tidiga mornar och det tar verkligen. Jag är helslut när jag kommer hem, trots att jag bara jobbar fem timmar om dagen. Så mina dagar för tillfället ser ut som så att jag jobbar från 7-13, åker hem och äter, sover en stund(näst intill hela dagen. hah), sitter vid datorn eller något och sedan blir det kväll för mig. Mycket intressanta dagar, haha.
Helgerna försöker jag umgås med min pojkvän, familj och vänner så gott som det går. Skolan börjar snart igen och då har jag ingen tid för det igen.

Jonte kom till mig i torsdags och så for vi till honom igår, jag mådde inte så bra så vi tog det bara lugnt, hyrde film och så. Det var meningen att jag skulle stanna tills imorgon men jag blev dålig imorse så jag for hem /; tråkigt nog.. jag saknar honom redan! Men jag må säga att jag har världens finaste pojkvän, han finns då alltid <3 Jag älskar dig sötnos.



Nu måste jag försöka få i mig nå vätska och något att äta, har varken ätit eller druckit på över 24 timmar så jag måste väl göra ett försök. Men bara tanken får mig att må illa igen..

Det gick några filmer på tv:n ikväll så blir väl att ligga och kika på dom tills man somnar.

Du är unik!

Angelica
Det är flera mil mellan oss, vänskap på avstånd är inte det roligaste och inte det lättaste heller.
Men bara för det ska jag inte glömma dig, du är ängeln i småland och jag älskar dig.
En som du finns det bara en av, Angelica, bara en unik Angelica.
En Angelica som jag ska finnas hos i ur och skur , tilld döden skiljer oss, om den ens ska göra det.

Jag saknar dig snuttan och jag hoppas att vi ses igen i sommar.


Stortjej

Just ja, idag blir Nellie ett år och åtta månader. Stortjejen vet ni.



Pusss, storasyster älskar dig. <3

Ge mig bra väder!



Jag har hållit på att städa rummet i två dagar och igår blev jag äntligen klar. Kan ni gissa lättnaden jag kände eller? Fy vad jobbigt det har varit, hua. Förut älskade jag att städa men nu är det bland det värsta jag vet, ifall jag inte har fruktansvärt tråkigt för då kan det gå för sig. Men annars, nää, jag föredrar nå roligare.

Vaknade i alla fall upp imorse av finvädret, är fortfarande massa moln dock, men jag hoppas att dom försvinner mot dagen för då kanske man kan fara iväg och ta sig årets första dopp, hmm?! Nu vill jag ha bort den där badkruke-stämpeln, oja. Så försvinn moln, här ska det badas!
För övrigt har jag inga alls speciella planer för dagen. Däremot längtar jag tills imorgon för då kommer äntligen Jennie, och Gud så jag har saknat kvinnan.

Jag frågade precis mamma om det skulle bli bra väder och hon sa att det kanske skulle bli varmt men inte så soligt skulle det bli. Hmm, låter som mina planer för dagen inte kommer bli av. Suck.
Jaja, det ordnar sig. Något kommer jag väl på att göra, hoppas jag. En sak vet jag i alla fall vad jag ska göra och det är att börja klicker-träna Lady vilket ska bli enormt roligt, och spännande att se hur det kommer gå för henne.

Jag ska göra mig i ordning nu och därefter ringa och väcka Bea, he-hu.

Haré gött!

Även Lady börjar bli stor



Du får mig att må så bra, du får mig alltid glad och på andra tankar. Jag tackar Gudarna att jag har dom föräldrar jag har, för tack vare dom fick jag skaffa dig.
Visst har du kommit in i en period då du är riktigt jobbig och man får bråka mycket med dig, men det hör till och är ett tecken på att du börjar lära dig saker och ting.

Ja, även lilla Lady börjar bli stor. Det märks att hon växer, haha. Men det är nu utmaningen börjar och det är hit jag har längtat, att börja träna henne och lära henne alla lydnadssaker. Och hon har blivit så duktig, tidigare så var hon inte riktigt rumsren, hon kissade ute och så fort vi kom in så gick hon till ett hörn och bajsade, och varje gång var det så. Hon bajsade aldrig ute. Men nu, nu har hon äntligen börjat med det och hon börjar bli riktigt rumsren, härligt.

Hon börjar även ändra färg på sin päls nu, det gråa börjar komma fram. Det ska bli så spännande att se hur slutfärgen blir som, hih.



Liten blir stor

För ett tag sedan så var Nellie bara bebis, jag minns det som igår, då jag satt på sjukhuset och höll i henne då hon hade kommit till världen. Hon var så liten, så himla liten. En nyfödd liten bebis.


Och nu, nu är hon ett år och åtta månader, hon är ingen bebis längre. Hon springer för fullt, äter själv, klär på sig själv och pratar för fullt. Ja, hon gör massor av saker som inte en beibs kan. Herregud, hon börjar växa upp nu, lillasyster, som precis var en liten bebis. Man ser dagligen hur hon utvecklas (':
Nu det senatse hon börjat med är att småprata i meningar, hon säger saker som "sitta här/där", "pappa/mamma där", "titta där".

Åh jises, hon börjar bli stor nu, lillfisen.






Varför äter man?

Åh jises, nu är jag mätt i magen. Mamma gjorde en riktig god mat, makaroner och köttfärssås, mumma! Jag har alltid undrat varför man äter, man blir ju så himla mätt efteråt..
Innan jag åt så tog jag med mig Nellie och promenerade på Ica, riktigt skönt och jag kände hur solen bara värmde på. Gött!
Nu ska jag ut och sätta mig och försöka bli lite brun, är fortfarande kritvit och pinsamt är det. Senare blir det att fara på Dämsta med Julia, mysigt.

Sommarvärme



Vaknade upp imorse av att Lady kom och gosa med mitt ansikte, söt hon är men ganska irriterande att inte få vakna av sig själv, hah.
Kollade ut och solen sken som bara den, gissa om jag blev glad? Om jag blev! Så jag klev upp med ett leende på läpparna och gick ner till resterande familj, min söta familj.
Gick ut för att kissa Lady och jag kände redan hur värmen brände på min rygg, iih, idag är jag lycklig!



Jag har inga speciella planer så jag får se vad dagen bjuder på. Jag ska i alla fall duscha och göra mig i ordning nu och sedan får vi se. Jag ska ringa och väcka brorsan för att kolla om han vill göra något, he-he.

Övningsköra? Min tur? JA!

Kom precis hem från kursen så snart får även lilla jag börja övningsköra. Och Gud så jag har längtat!
Men dra åt grönöge vad drygt det var att sitta där, tre timmar med en paus, vilken tur att jag inte somnade säger jag bara. Jag kände verkligen hur ögonlocken inte längre orkade hålla sig uppe, jises. Men vi klarade oss igenom det och ett ord, onödigt! Visst kan det vara bra att lära ut och så, men det han berättade, allt visste man ju redan, så det kändes bara ovärt.
Menmen, nu är det gjort så nu är det bara att börja plugga så man får komma ut på vägen snart.

Jag är hemskt trött nu så jag ska fika något och sedan kolla om det är något på tv:n och därefter blir det sängen för min del, det är ju en dag imorgon med.

God natt på er!

Nuet

Idag mår jag bra,
idag vet jag vilka som är mina riktiga vänner
och idag vet jag att jag är bra precis som jag är.
Jag har en underbar pojkvän och världens bästa vänner
som jag vet ställer upp dag som natt.
Jag älskar er och ni är guld värd!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag ska försöka komma igång med bloggandet igen och jag ska göra mitt bästa med bilderna. Jag ska försöka uppdaterna minst en gång per dag. Vi får se hur det går denna gång, hah.

Nu har även jag fått sommarlov och jag kan säga att det var efterlängtat, mycket behövligt. Idag har jag haft lov i en vecka och jag har egentligen inte hunnit med något alls. Midsommar och fylla år är väl det enda. Midsommar firade vi här hemma med Thor´s och grannarna, vi grillade och lekte lekar och bara var.
Och fyllde år gjorde jag igår, jag hade bestämt mig för att inte fira för 17 är ingen ålder och inga paket ville jag ha. Jag har fått så mycket under året så jag sa ifrån paket. Men trots det så fick jag lite grann ändå, jag fick tillexempel pengar och att jag ska få gå kursen man måste gå för att få övningsköra. Skönt, äntligen säger jag bara.
Annars har jag inte gjort något speciellt, bara varit liksom.

Sen sist jag bloggade så har jag skaffat mig en lite hund, Lady, som är en blandras mellan powder puff, dvärgpudel och tibetansk spaniel. En söt liten vild prick <3



Jag ska avrunda inlägget här för att måla naglarna och äta något innan jag far in till Kramfors.

Ha det bra, pusshej!



RSS 2.0