helt okej

Helt okej dag. Bloggar mer lite senare och lägger även ut lite bilder från dagen.  

Ny vecka, nya tag!

God morgon!
Jag kom till skolan igår kväll redan så att jag skulle få en liten sovmorgon idag och för att jag hade himla massa saker med mig. Det blev en lugn kväll vilket var skönt.
Dock har jag sovit dåligt inatt och kollat på klockan varje timme så jag har väl slumrat till en stund där emellan då. Men jag känner mig rätt pigg nu och det är ingen jobbig dag idag. Vi har bara klassråd och sen ska vi lyssna på några personer som ska prata om våran framtid och så. Bland annat så kommer landshövdingen och ska prata.

Efter skolan blir det att sätta sig med lite plugg och så. Nu väntar jag på att Jonte ska komma med bussen, har saknat han riktigt mycket i helgen!

Rastlös

Som rubriken säger.

Hemkommen

Nu har vi kommit hem från mormor och morfar. Det blev lite kaffe och prat. Min morbror, Toni, kom också en sväng vilket var trevligt eftersom jag varken träffat eller sett honom på ett tag. Och jag skulle aldrig ha sagt något om att jag var morgonpigg för jisses vad trött jag blev där helt plötsligt. Jag höll verkligen på att somna. Och Nellie fick både kaka och glass och måla i målarbok så hon var nöjd.



Nu har Nellie gått och vilat en stund och jag sitter här och inte gör något alls faktiskt. Jag funderar på vad jag ska hitta på. Jag gjorde ju klart läxan inatt så nu har jag inget speciellt att göra. Är ju himla trött så funderar på att gå lägga mig framför teven en sväng, men det känns så trist. Men en halvtimme skulle ju kunna gå. Och sen kan jag ju.. ja, jag vet faktiskt. Jag har faktiskt inget att göra. Kanske följa med pappa och handla?
Ja, det märks väl vad det blir.

För er som undrade igår vad det var för kamera jag har så är det bara en vanlig digitalkamera. Jag har lånat den av en kompis eftersom min egen är sönder. Så det är ingen märkvärdig. En digitalkamera med 5 mp, helt okej bilder.

Limited Label Icon 100

 

 


sömnlösa nätter kan vara bra

God morgon!
Inatt har det inte blivit mycket sömn. Det har inte blivit mycket sömn i huvudtaget alls under helgen men jag är rätt så morgonpigg så det är ingen som helst fara. Värre blir det senare mot dagen, hah.
Och eftersom jag inte sov så mycket och hade rätt tråkigt inatt så fick jag lite läxort bortgjorda. Känns riktigt skönt. Tur att nätterna finns då man inte har något att göra så blir läxorna gjorda nångång under dygnet, hah.

Nu har Nellie bytt om och är klar så nu ska vi fara på morgonkaffe hos mina kära morföräldrar, mysigt.

äntligen

Nu har jag fixat en kamera så nu blir det förhoppningsvis massa bilder och en ny bloggperiod!

RSS 2.0