Stortjej!

Tiden går verkligen fort nu och det märks så tydligt. Nellie börjar bli en stor flicka nu, hon är ingen bebis länge. Åhnej, våran lilla bebis håller på att växa upp och bli en stortjej!
Det känns lite tråkigt men så roligt ändå. Det känns tråkigt att jag missar en sån stor del av hennes uppväxt eftersom jag inte bor hemma om veckorna och när jag väl är hemma så har jag missat hela utveckligen. Jag får bara se allt hon lärt sig. Det är roligt det med, men det skulle varit roligare att få vara med om hela utveckligen. Och det är verkligen massa nytt, varje vecka har hon lärt sig något mer. Hon gör stora framsteg, bebisen våran.

Hon kommer fram till mig och säger "kiss" och tar sig på blöjan, vilket betyder att hon är medveten om att hon precis har kissat i blöjan. Hon sitter inte längre i sin barnstol när vi äter, utan hon vill sitta på en vanlig stol, precis som alla andra gör. Hon klär på sig och allt i sin ordninig. Hon pratar hela tiden och man förstår vad hon vill. Hon kan peka på saker och säga va det är då vi är ute och promenerar, saker man inte trodde att hon kunde, saker man inte lärt hon. Och det är mycket mycket mer än så också.
Hon har gjort så himla mycket framsteg på så himla kort tid, hon är en smart bebis. Hon kommer bli en smart tjej!

Dock känns det lite tråkigt att inte ha en bebis i huset längre, visst är hon fortfarande en bebis men ändå inte på samma sätt. Men jag är stolt över henne, jag är fruktansvärt stolt över henne!


Jag kommer skydda dig, dag som natt.
Jag kommer ställa upp för dig i alla lägen,
vad det än gäller.
Jag kommer stötta dig genom dina val i livet,
och jag kommer göra allt för att vara en god storasyster 
och en förebid för dig!
Storasyster älskar dig så obeskrivligt mycket!

 

 


Hemma i Nyland


Hallå allihopa!
Jag sitter hemma i Nyland nu, är ledig från skolan för jag ska göra ett pricktest klockan tre idag. Fick tidigae ett himla utslag i ansiktet som gjorde att jag såg ut som ett rikigt monster, hua. Läkaren trodde att det var en allergieaktion så därför blir det ett pricktest idag för att se om det stämmer.

Jag har bestämt mig, ännu en gång, att jag ska sätta igång med bloggandet. Jag ska i alla fall göra mitt bästa den här gången och nu när jag är hemma ska jag ta med min usb-kabel till telefonen så blir det lite bilder i bloggen vilket gör det roligare att blogga. Och roligare för er att läsa.
Designen får för tillfället vara, jag har ingen riktig fantasi om hur jag vill ha den så den får duga tills vidare.

Sitter för tillfället och väntar på att tiden ska gå så att jag får pricktestet överstökat så att jag kan fara tillbaks till skolan, tillbaks till min Jonathan. Jag saknar honom faktiskt!

Men nu måste jag kila på toa, innan det händer en liten olycka, hah.
TJING!


RSS 2.0