Tisdag 21:a december

Jag är verkligen tacksam över livet jag fått. Jag har haft många oerhört svåra och jobbiga stunder i mitt liv men jag har tagit mig igenom allt. Både ensam och tillsammans med nära.
Jag är tacksam över alla människor som har funnits i mitt liv och jag är tacksam över alla människor som finns i mitt liv idag.
Jag har inte alltid varit den bästa att ha att göra med, men jag menar inge illa och jag är verkligen ledsen över er jag sårat, förlåt!
Jag har lärt mig av mina misstag och jag har lärt mig att vara tacksam över livet. Jag ska bättra mig och jag ska bli en bättre människa.
Tack alla ni som stöttar mig och finns till i mitt liv, ni är guld värd!

 

<3

Tisdag 14:e december

Hallå allihopa!
Det är inte bra att vara ifrån en dator i några dagar för då glöms bloggen ganska så lätt bort. Vilket den gjorde för mig när jag avr och bakade förra veckan. Jag har haft en tanke på att blogga men sen glömt bort det igen, illa illa.

På tal om baket så gick det väl sådär. Det gick inte alls som vi ville den dagen utan allt gick emot oss så det är en dag jag helst vill glömma.
På lördagen samma vecka var det julmarkan här på skolan, därför vi bakade, och jag må säga att det gick riktigt bra. Ruskigt jobbigt var det dock men det var det värt. Vi tjänade ihop en fin slant till företaget så jag är helnöjd.
Förra veckan var riktigt stressig och inte rolig alls så det är skönt att den är över och att en ny vecka har börjat. Dock kommer den vara näst intill lika stressig för det är bara en vecka kavr till jullovet och innan dess har vi prov och flera, flera inlämningsuppgifter. Och jag är inte klar med någon vill jag punktera.

Stannade hemma i sängen imorse, mådde inte så bra. Men nu är det lunch och jag har precis gjort mig i ordning och nu sitter jag och väntar på att Erika ska komma upp så jag slipper vara ensam.

Och jag är så ledsen att bloggen är så tråkig, jag vill ha massa bilder med men kameran glöms bort varje dag.. Förlåt, förlåt, förlåt!

Tisdag 7:e december


Det blev inte myckte bloggande igår, sorry för det. Men jag var rätt så upptagen hela dagen så det blev aldrig av att jag satte mig framför en dator.
Jag och Erika var i alla fall i Kramfors för att höra om sponsorer till vårat företag och det gick bra tills vi kom till en gubbe och fick en riktig utskällning för han tyckte att vi tiggde efter saker, hm.. Dock tycker inte jag att man tigger när man frågar efter sponsorer, men alla har vi våra egna åsikter.
När vi kom hem blev det pizza och mys.

Idag är en ny dag med nya tag. En lång dag med massa olika lektioner, typ. Lite jobbigt.
Efter skolan far jag och Erika hem till henne för att sedan fara till Tjäl för att baka till företaget vårat.

Nu sitter jag på lektion och ska skriva om sandhajen och därefter fortsätta lektionerna idag. Jag skriver igen innan jag far, ha det bra idag!


Måndag 6:e december



Igår kväll när vi skulle ner och duscha så blev jag riktigt trött helt plötsligt, jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna, helskumt.
Så det var skönt att få komma upp och lägga sig och läsa och därefter somna för natten.

För tillfället är jag rätt så klarvaken faktiskt och väckarklockan har ännu inte ringt, skönt det. Hjärtat sover fortfarande så jag ska krypa ner hos honom den sista stunden innan vi ska kliva upp för idag, söt han är. Hihi.


Söndag 5:e december

JAG HAR FÅTT TILL DET MED HJÄLPMEDLET!! Gissa om någon är glad, åh jises!

Jag sitter i alla fall på skolan nu med hjärat mitt. Vi sitter och kollar på lite olika djur, riktigt söta må jag säga!
  Titta själv bara, hur söta som helst!

Vad har jag gjort idag då? Hm ja. Jag for in till Kramfors för att handla till julmarknaden som är nästa lördag och på samma veva plockade vi upp Jonte på busstationen. Vi for hem och åt och därefter for vi på julskyltningen i Nyland, litet och mysigt. Men dock riktigt kallt, hua!
Efter ett tag for vi hem igen och packade och for därefter till skolan. Packade upp och gjorde i ordning mat till mig och Jonte, makaroner och korv. Gott och enkelt.
För tillfället ligger han i sängen och sjunger för mig, sötan min. Nu ska vi ner och duscha och sedan blir det att göra kväll.

 

 

 

 


HJÄLP?!

När jag ska skriva ett nytt inlägg så verkar mina hjälpmedel ha försvunnit. Hur har det gått till och hur får jag tillbaks dom?! Jag kan inte ladda upp några bilder eller göra något alls i överhuvudtaget. Även texten blir helt fel i inlägget... Vore riktigt tacksam för lite hjälp!

Sängen!

För tillfället känner jag mig inte så pigg så nu tar jag Lady och går upp och lägger mig för natten, god natt!

Nybastad

God kväll! Nu är rummet städat, skönt det. När jag var klar så gick jag ner och bastade så nu sitter jag här nybastad och bara mår gott. Ska bädda rent sängen och därefter ner och göra mig en fika och varva ner för kvällen. Sätta mig ner och skriva en inköpslista och dylikt. Nä, bädda rent var det!

Lördag 4:e december

Hejsan hejsan! Jag saknar verkligen att blogga, det gör jag. Så ännu en gång ska jag försöka mig på den stora bloggvärlden. Nu sitter jag i köket, såhär en lördagkväll. Jag gör egentligen ingenting, jag sitter bara. Meningen var att jag skulle plugga, men min vilja och ork höll inte riktigt med. Så plugga blev det inte, utan jag tog mig en godisbit och satte mig och funderade på vad jag skulle göra. Och jag kom fram till att jag borde städa rummet mitt, för imorgon när jag åker till skolan så kommer jag inte hem förens på julafton och då kan det ju vara kul att ha ett nystädat rum så det inte behövs göras på självaste julafton. Så så får det bli. Slå på julmusik och bara njuta av livet, för livet är ju faktiskt bra underbart!

RSS 2.0