Jag bara älskar Dag-Otto!

Kom hem från Bea för en stund sedan, vi låg och kollade på film, Dirty Dancing och någon med Dag-Otto(:D)
Tänkte äta något nu och sedan vänta på att mamma och Nellie ska vakna så att jag kan dammsuga rummet. Innan dom har vaknat lär jag hinna med lite plugg också, behövs verkligen!


100331

 

 

Jag for hem igår, lika bra var väl det. Jag var helt död när jag kom hem, jag låg i soffan hela dagen och kvällen.

 

Doktorn ringde idag och bestämde att jag ska äta tabletterna dagligen fram tills att jag ska göra gastroskopin i Maj. Hmm, inte kul, men jag har väl inte så mycket att välja på.

 

Planer för dagen? Joo, jag hade tänkt städa rummet, plugga och klippa mig. Jag vill göra något nytt med håret hela tiden, jag får se ifall jag vågar klippa det kort eller hur jag gör som. Det återstår att se helt enkelt (:

 

Nu måste jag försöka få i mig mackan som jag har gjort, vi hörs!


100330


Igårkväll fick jag jävulst ont i magen igen, det brändes över bröstkorgen och gjorde ont och jag hade tungt att andas. Värre blev det när jag la mig i sängen och skulle sova..
Imorse, nu för ett tag sedan vaknade jag av smärtorna igen. Just nu känns det som att jag vill få ett skott i huvudet, varför får det aldrig ett slut..?

Jag får se om jag går på lektionerna idag, jag får se ifall jag far hem, jag får helt enkelt se hur dagen slutar.

Nu måste jag i varje fall göra mig iordning och sedan gå och äta frukost.

Ha´ det!


100329

Hallå där!
Nu har jag inte bloggat på ett par dagar, ingen ursäkt har jag. Jag har bara inte haft ork eller lust, inget speciellt att skriva heller.

I fredags var det tänkt att jag och Bea skulle fara till Härnösand och kolla på bio. Vi satte oss på bussen i Bollsta som skulle ta oss till Kramfors, bussbyte, vidare till Lunde, bussbyte som skulle ta oss till Härnösand. Men icke, där stog vi plus tre till som skulle vidare med bussen från Lunde, där stog vi i en timme men ingen buss. Och under det där timmen kom det och for det massa bussar och ingen visste nåt om vars våran buss var. Så efter en lång och kall timme så kom det äntligen en taxi men vid det laget hade vi ju redan missat filmen så vi for till Utansjö till Beas pappa istället. Och därifrån höll vi inte på att ta oss hem, men tillslut så kom pappa och hämtade oss. Det var sista utvägen och stressa fick vi göra eftersom mamma skulle iväg på jobbet..
Åh herrege säger jag bara, vilken dag!

På lördag så gjorde jag inte så mycket, på kvällen for jag till mormor och morfar och sov över där. Mys!

Igår kom jag hit till skolan och fick sova ut idag, skönt. Och inge specillt har hänt, en lika tråkig måndag som vanligt.

Jag har en fruktansvärd huvudvärk, jag vet inte vars jag ska ta vägen. Längesen jag hade det men nu är den tillbaks, buhu-hu..
Ska nog lägga mig i sängen och kika på teve, hoppas på att somna.


nu kör vi på rött som lite omväxling (:
jag trivs faktiskt i det.

Jaja, det blev ett slarvigt inlägg nu, men det får duga. Jag bloggade i varje fall.
Hih (a)



100321

En sån härlig dag det varit. Jag, Erika, Evelina och Anna tog oss en promenad ute i solen och gud så solen lyste på, det var så varmt så att vi fick ta av oss. Sjukt härligt ((:








och så lilla Dexter, eller DP som han också kallas (:

När vi kom in så kort därefter for vi in till Kramfors och handlade, var där ett tag och när vi kom hem så satt vi uppe på Nya och spelade spel och kollade på teve.
Mika och Michaela kom en sväng med, kollade på sjuren och så. Därefter har jag bara varit, sutte uppe med folket och mått gott.

Sitter just nu på rummet, är dötrött, vill sova.. men jag orkar inte. Suck.

Imorgon blir det nog till attt plugga och färga håret, det blir nog helrött. Om jag vågar vill säga.







100320

Tjena, sitter och äter korv med bröd nu och väntar på att Erika ska komma över. Jag är på skolan och stannar här över helgen. Jag for hem en sväng igår för att jag skulle till sjukgymnasten och där gick det som det gick, inte som vi ville i alla fall. Så jag ska tillbaks nästa fredag igen och då ska jag få göra akupunktur.


Vi(jag och erika) kom tillbaks till skolan senare på eftermiddagen, vi gjorde middag och därefter satte vi oss framför teven där både jag och Erika somnade. Men jag hann ändå med Let´s dance och jag tyckte att det var bra att Willy åkte ut denna gång, och nu håller jag på Claudia. Ett tag efter att Solsidan hade slutat så gick jag hem och la mig, jag var så jäkla trött.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara fixat iordning mig och suttit framför datorn. Och nu väntar jag som sagt på Erika, solen skiner så vi ska ut i det fina vädret. Skönt att det här vädret är tillbaks (: hoppas den är här för att stanna den här gången.

Jag hör någon i trappen, det är Erika, så jag sätter punkt här. 

 

100318


Torsdag och bara tre lektioner(matte, djur i park och idrott) idag, skönt.
Ikväll blir det till att plugga och bara ta det lugnt. 

Nu ska jag göra mig iordning och därefter gå till frukosten,
ciao.


@ nordvik, bada isvak

Dagen blev inte så dryg som jag trodde, det gick rätt bra ändå och vi slutade en timme tidigare. Och provet fick jag godkänt på så jag är nöjd.
Jag har ätit middag och suttit med Erika och Anna ett tag, mer än så har jag inte hunnit med. Jag ska snart gå och träna i aulan och sedan får jag se vad det blir.

Tidigare så hade vi i klassen en tävling, och den som hade ramlat flest gånger under en viss period skulle få bada isvak. Det var fem stycken och nu kommer det lite bilder från idag då dom badade, dock bara tre av fem, dom andra var sjuk.























simon var en av dom som skulle bada och var inte så taggad.. Och joo, jag förstår honom!































Nu ska jag och Erika gå på mattestugan, ciao.




100317


Jag bloggade inget igår, jag vet inte riktigt varför men det blev bara inte av. Men ni missade inget. Mötet gick väl.. bra? Jag vet inte riktigt, men nu håller vi tummarna på förändring.
Därefter hände det inte så mycket, vi slutade kvart i två så jag och Erika satt ute i solen en time och sedan hände inte så mycket mer. Jag tränade i aulan med "gänget", pluggade och kollade på teve.

Jag vaknade för cirka 20 minuter sedan, jag ska göra mig iordning, plugga lite till provet jag har senare idag, frukost och sedan har jag en jobbig dag framför mig, hua.. Men det är bara att bita ihop.

PUSSIS 


God natt!

Om du nu finns Gud, gör oss inte besvikna och krossa inte våra drömmar!

Klev precis ur duschen, ska ta mig något att äta nu och sedan lägga mig i sängen och plugga. Tills jag somnar, vilket lär hända rätt snabbt (a) hihi

God natt!


100315

Det blev inge mer bloggande igår. Jag for rätt tidigt till skolan, jag var här halv tre och varken teven eller internet funkade här så det blev svårt att blogga. Docj funkade internet inne hos Erika så jag gick dit och kollade facebook och så.
Vi var ett litet gäng som kom igår så vi umgicks hela kvällen och jag klippte både Evelinas och Marielles hår, fy så underbart kul det är! :D

Idag så har vi haft klassråd, matte, sällskapsdjur och växt & djurliv. Inget speciellt på någon av lektionerna. Dock blev det en liten diskussion på klassrådet så imorgon har vår klass möte med några lärare plus rektor. Kan bli rätt spännande, hoppas bara på förbättring nu.







det blir oredigerade bilder nu när jag är på skolan, datorn är så seg så den klarar inte av nånting -.-'

Efter skolan har jag bara suttit här, jag väntar på att Erika ska komma så att vi kan börja med middagen. Börjar bli rätt hungrig nu.
Ikväll kanske jag och Evelina sk aut och promerna, jag hoppas på det. Annars vet jag inte vad det blir. Jag borde plugga matte, men det är ju så jäkla svårt >.<' menmen.

100314



Det blev inte som planerat igår, Mia mådde inge bra så hon stannade hemma så jag var bara med Jesper ett tag, jag behövde alltså inte vara barnvakt med andra ord.
Jag var med Bea hela kvällen och vi kollade på melodifestivalen och jag tyckte att rätt vann (: 
När vi kom hem hit så klippte jag Mika och sedan gick jag och la mig. Jag var sjukt trött hela dagen igår.



















Söndag = vilodag? Ja-a, det sägs ju att det är det men vette klåun ifall jag kan kalla det för vilodag. Jag ska packa, städa, handla, fara till lägenhten och packa upp och även städa där. Hmm.. för att vara en söndag tycker jag att det låter väldigt jobbigt (a)  tss..

Nu ska jag göra frukost, äta, göra iordning mig och börja med dagens sysslor.

PUSSIS 



 


100313

Tjena, hemma nu efter en natt hos mormor och morfar. Och jag klev upp halv nio imorse, vilket mirakel ;o 

Jag får se vad jag ska göra nu under dagen, jag hade velat gått på matchen på hallen men har ingen att gå med så jag står över ;b Cissi, såna här gånger ska du vara hemma!!
Ikväll ska jag i alla fall vara barnvakt, myysis (: bilder lär dyka upp imorgon. 

Men nu ska jag busa lite med Nellie, ciao ;* 

Hos mormor & morfar

Åååh Gud så mätt jag är, jises. Jag tror att jag spricker faktiskt ;o det är farligt det här, mormors korvsoppa, MUMMA! Finns det nå godare eller?! Njae, jag skulle inte tro det (((:
Och som ni förstår så är jag hos mormor och morfar nu, har vart här ett tag. Har inte gjort något speciellt, utan bara tagit det lugnt. Men det är skönt, jag är dötrött ;b

Ska gå in och sätta mig hos mormor nu och kolla på Glamour nu, sedan ska vi ta tag i deras engelska-läxa som dom har fått och ikväll blir det Let´s dance och Solsidan, gött det. (:

100312

Och fortfarande ser det ut som det gjorde igår, jag kommer att bryta ihop snart.. )):

Jag kom i alla fall precis in från en promenad med Nellie och Gud så skönt det är ute. Äntligen är det väder för att kunna vistas utomhus, och en längre tid, det har man längtat efter (:
Nu ska jag fixa till mig lite, packa väskan och.. göra något annat. Jag får se vad det blir ;b Ikväll far jag till mormor och morfar och stannar över natten, mys! 

Jag kanske bloggar lite senare, om jag har något intressant att berätta vill säga (: 
Haré bra,

PUSSIS! 

HJÄÄÄÄÄLP!!

Ser ni hur min blogg ser ut?! All text som finns har blivit till stora bokstäver och jag har inte gjort något. Jag provade att ändra det i stilmallen och provade även att ändra typsnittet, men inget hände..
Ååååh, jag blir så ledsen.. vad ska jag göra?

HJÄLP MIG NÅGON, SNÄLLA!!

Kollade igen hur det såg ut och endast detta inlägg ser normalt ut ;s


It´s just word.
Herregud, vem försöker jag lura egentligen?


Jag älskar dig.

<3
grattis mor


Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

Ja, inte blev det nå plugga här heller, suck.. Men jag tror jag ska ta tag i det om en stund, och då SKA jag det. Mamma får hjälpa mig, mm.

Klockan nio börjar det en film på sexan "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry", ska se vad det är för något. Någon som har sett den?
Och därefter blir det nog sängen för min del, det är verkligen skönt att komma i säng i tid ibland. Det blir ju inte då det är skola, så jag får passa på nu när det är lov. Hah.

Mamma gräddar pannkakor nu så jag funderar på att gå jävlas lite med hon, ååh, jag bara älskar att jävlas med mor min ;* hihihi!

MUMMA!



Är det bara jag som gillar barnmat? Haha, ni tycker säkert att jag är knäpp men fy sjutton vad gott det är :D
dock bara spagetti och köttfärssåsen. Lätt att ta med är den också, hur behändigt som helst (:  
hihihihi


Sjukgymnast

Kom precis hem från sjukgymnasten, jag har tydligen en låsning bak i ryggen. Det var skönt med massagen jag fick men dock inte lika skönt när hon skulle "låsa upp" låsningen. Fyy *PIIIP* vad ont det gjorde, men jag är finne så jag överlevde ((; haha!
Jag fick en övning som jag ska göra varje kväll och så ska jag tillbaks nästa vecka för att fortsätta på låsningen. Hon fick inte upp den helt nu så jag hoppas det går då.

Imorse mådde jag ruskingt illa igen, börjar bli något less på det nu. Jag gick och la mig och vilade en stund och när jag klev upp kände jag att jag har fått ont i magen igen. Så som det ser ut nu så lär jag få köra en till kur med Omeprazolen.. -.-' suck.

Annars då? Jorå, det är bara bra. Jag ska ta och äta något nu och sedan plugga lite. Eller i alla fall plugga på det jag kan. Jag har trädgårdsplanering där jag inte fattar hur man matchar zonen och ståndorten(ifall det är någon som kan det får ni gärna hjälpa mig (: ), engelska där jag absolut inte fattar något ;s och matten som är nästintill lika svår, men där kan jag i alla fall jobba lite. Så lite matte får det bli. Och resten får jag ta itu med då jag har någon som kan hjälpa mig ;b här hemma är alla lika dåliga (Y) hahaha
Menmen, sånt man får ta ^^

PUSSIS


100311


Sitter med kissen i knät här, hon är myysis ;* hih.
Vaknade innan åtta igen så jag gick ner och fika. Mamma fyller år idag så jag sjöng för henne med och så. GRATTIS MOR! <3

Det var meningen att jag skulle på paradisbadet med Bea idag men det blir inte så. Mamma ringde till sjukgymnasten igår och jag fick tid idag klockan två så det blev inge av det. Så nu får jag se vad det blir idag, plugga om ingen vill hitta på nåt.
Dock skulle jag verkligen behöva plugga, men fy bubblan vad tråkigt det är -.-'

Men jag får se vad som händer och fötter. Ska nog lägga mig i sängen igen och försöka somna om (a) hih

PUSSIS


Kvällsinlägg

Efter bastun la jag mig i soffan och bara tog det lugnt, kollade på Andra avenyn som visades idag. Jag håller på att somna nu så jag ska nog bege mig uppåt och lägga mig i sängen. Jag skulle ju ringa Erika ikväll men inget svar från andra änden så det är ju lite svårt dåva. Ska snart försöka igen och svarar hon inte då så ska jag sova!

GOD NATT!


Lyckad dag!

Har nu kommit hem från äventyret idag. När vi kom till Sollefteå så gick vi direkt ner till bowlingen, bowlade i en timma och jag, eller min hand var helt död. Dra mig baklänges vad ont jag hade ;o menmen, sånt man får ta ;b Det var i alla fall kul och Jennie vann med några poäng, så grattis vännen (; haha.
Därefter gick vi och fikade och kollade runt på "stan", Sollefteå - stan man glömmer. Haha, det finns seriöst inget där ;b men trots det hittade jag ett par leggins, en tunika och en nalle till Nellie. Det är så typiskt mig, ifall jag är ute i affärer så kommer det alltid bara hem saker till Nellie, det är roligare att kolla på saker till hon ju, haha. Och bebiskläder, iiih vad jag är galen i dom (':










en mycket mycket suddig bild (Y)




nallen var lika lång som Nellie, det var lite gulligt tyckte jag ^^ hihi






När vi kom till Bollsta så klev jag av där och då for jag och pappa in till Kramfors en sväng, gick in på Dollar och småhandlade lite och så. Och nu är jag äntligen hemma.

Nu ska jag äta och vänta på att bastun ska bli färdig, skönt med bastu. Efter det får jag se vad det blir, jag är rätt trött så jag lär bara ta det lugnt (:


@ mormor & morfar

Sitter hos mormor och morfar nu, vi har precis ätit korv med bröd och jag är proppmätt.
Men nu ska jag klä på mig och gå ut och vänta på bussen. Sollefteå, here we come (; hö-hö


100310


Igår kväll kom Ronja och Jesper över hit så barna lekte en stund, det är så kul att titta på dom. Dom är så himla söta (': hihi









Och sedan blev det som sagt lite gotta framför teven ^^



Jag glömde kameran på skolan så det blir mobilbilder den här veckan men det får duga. Bättre än ingenting säg.

Det är lov och jag har gått och lagt mig mellan åtta och elva och vaknat mellan fem och åtta varje dag, skönt det ;b haha. Det är så typiskt, nu när det är lov och jag verkligen får sova ut så vaknar jag så tidigt ändå och inte kan jag somna om äh -.-' åh herrege, hah. Menmen, sånt man får ta, I guess ;b

Snart ska jag börja byta om och fixa till mig och därefter far jag och Jennie till Sollefteå :D <3

Jag lär inte blogga mer innan jag far, så vi hörs ikväll istället. Há en bra dag (:
PUSSIS






Äntligen!

Nu har jag pluggat och städat färdigt så nu är det dags att krypa ner i sängen ((:
Jag lär inte blogga nå mer ikvall så jag säger god natt nu!


Kanal 5-kväll

20.00 - Dating in the dark



21.00 - Desperate housewives



21.55 - Cougar town



Nu förtiden älskar jag tisdagkvällar ((((:
happyface!

100309

Nu har jag gjort om designen, den får duga till vidare. Jag har tagit bort alla tidigare inlägg, nu börjar jag om. Nu raderar jag allt gammalt. Allt det som varit, det onda. Jag tänker inte längre gråta och må dåligt över något jag egentligen inte borde, puts. Borta!

Ingen kommer kunna förstöra det, inte ens du. Inte ens tanken på dig ska få förstöra det. Nu är det glömt, nu är du glömd, puts. Borta!

Jag mår bra och jag lever livet nu (: ikväll blir det massa teve-tittande och mys, och imorgon väntar en heldag med älsklings-Jennie i Sollefteå :D vi ska bowla, göra "stan" och käka ute, hur mysigt som helst! Puss på att hon ska göra min dag ;*

Jag får se hur lovet fortsätter, har inte så mycket inplanerat än. Eller, jag har massa folk jag ska vara med så jag ska väl fylla dagarna med att vara med dom. Det är skönt att kunna umgås med folket här hemma på loven nu när jag inte bor hemma, jag hinner liksom aldrig på helgerna för då vill jag vara hemma med familjen.
Så jag ska försöka hinna träffa så många som möjligt nu på lovet (:

Nu ska jag äta och sedan får jag se vad det blir, funderar på att ta tag i pluggandet lite. Och så måste jag hinna städa rummet innan jag ska krypa ner i sängen, så jag har väl det jag har att göra. Men det gillar jag, jag hatar att  vara syssellös ;b hih.

Men há det bra, och hörni, nu ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt. Och bilder ska ni få, denna gång lovar jag att göra ett försök!


RSS 2.0